Zaboravite na Njemačku i Švedsku: U ovoj državi se za rad plaća 13.000 KM mjesečno – Aktuelne Vijesti

Zaboravite na Njemačku i Švedsku: U ovoj državi se za rad plaća 13.000 KM mjesečno

Mnogo mladih ljudi putuje u zemlje EU kako bi pronašli bolji posao i imali adekvatnu platu. Ipak, otkrili smo državu u kojoj možete zaraditi čak 13 000 KM mjesečno. Naime, riječ je o državi Bahrain koja nudi posao mnogobrojnim strancima koji dolaze iz svih krajeva Svijeta. 

bahrain-manama-skyline

Radi se o tome da vam ova država nudi mnogo bolje uslove za rad nego ijedna druga. Imate plaćen smještaj, hranu i prevoz do posla a pored toga plata vam iznosi do 13 000 KM mjesečno. Mnogi su odlučili otići u ovu državu jer su shvatili da pored svih pogodnosti koje smo naveli imaju i mnogo bolje klimatske uslove za rad ali i za ljetovanje.

Jedan momak je već nekoliko godina u ovo zemlji i kazao je da je za samo godinu dana ostvario ono sto u svojoj državi ne bi ni za 10. Stanovnici su prijatni i fini u rado prihvaćaju strance i ljude koji su došli da rade i zarade novac. On je kazao kako su dobri prijatelji i da su uvijek spremni pomoći. Vjerujemo da bi većina vas bila presretna kada biste uspjeli dobiti ovakav posao i uvjete rada kao što ti nudi država Bahrain.

Komentariši