ŠOK, FILIP VARAO TRUDNU ALEKSANDRU: Živojinović POLUDIO za ovom menekenkom, provodio sa njom dane i noći! – AKTUELNE VIJESTI

ŠOK, FILIP VARAO TRUDNU ALEKSANDRU: Živojinović POLUDIO za ovom menekenkom, provodio sa njom dane i noći!

Ovih dana Srbiju potresa skandal u kojem glavne uloge imaju Filip Živojinović i Aleksandra Prijović. Naime, kako saznajemo, Filip je varao Aleksandru dok je pjevačica bila trudna. Pjevačica je navodno saznala za Filipovi aferu sa jednom manekenkom, ali je odlučila da pređe preko toga zbog svog novorođenog djeteta.

Popularna pjevačica navodno krije Filipovu aferu od svekra i svekrve, Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, ali i od svoje mame Borke. Kako ističe izvor blizak pjevačici, Aleksandra se svim silama trudi da Filipu oprosti prevaru i da pređe preko toga ali ne ide baš tako lako. Prijovićka je navodno danima ludjela zbog činjenice da njen muž luta gradom dok je ona sama i trudna vrijeme provodila u stanu.

Filip je navodno toliko poludio za manekenkom da je čak nedjelju dana živio van stana u kojem inače živi sa svojom ženom. To se dešavalo nekoliko sedmica prije porođaja Aleksandre. Sa manekenkom je provodio dan i noć dok je u potpunosti zanemarivao Aleksandru, koja je noćima plakala i zvala ga ali on joj nije odgovarao na pozive. Popularna pjevačica je prošla kroz pravi pakao, navodi izvor.

Komentariši