SMRŠALA ANA NIKOLIĆ, POLA JE NEMA: Pojavila se na slavlju, a svi su gledali u ono ŠTO JE OBUKLA! (foto) – Aktuelne Vijesti

SMRŠALA ANA NIKOLIĆ, POLA JE NEMA: Pojavila se na slavlju, a svi su gledali u ono ŠTO JE OBUKLA! (foto)

Nekada je bila najzgodnija i najpoželjnija pjevačica na prostorima Srbije ali i šire. Nakon nekih problema u porodici povukla se sa estrade a onda i naglo udebljala. Kada su je vidjeli fanovi prvi put u javnosti u tom stanju ostali su zatečeni i šokirani. 

Pjevačica Ana Nikolić već neko vrijeme bori se sa tim viškom kilograma. Nakon poroda odlučila se posvetiti bebi, svojoj kćerki Tari.

nikolic

Zbog svog izgleda “pokupila” je mnogo kritika, no sada je odlučila da se posveti sebi, treningu i zdravoj prehrani, kako bi vratila svoj stari izgled.

nikolic

U opisu svoje fotografije rekla je: “Provalila sam snapchat i filtere…Ko će me sada zaustaviti? I smršala 15 kg. Doduše trebam još., ali 15 po 15. Idemo bre…Tablete uskoro stižu! “

Rezultati toga su jako vidljivi, a Ana se nedavno na društvenoj mreži Instagram i hvalila time tako što je postavila nekoliko novih fotografija. Oduševila je mnoge fanove jer se zaista može vidjeti da je počela mršati i da polako ali sigurno vraća svoju savršenu liniju. 

ana-nikolicig

Nedavno ova popularna pjevačica bila je i na veselju, a poslednje fotka koja je nastala taj dan, koju je ona objavila iznenadila je njene fanove koji su i više no oduševljeni njenim izgledom.

 “Krstili smo našeg Konstantina! Srećno i dugovječno! Volimo te Kosta, tvoja Tara i tvoja tetka!”– napisala je ona u opisu slike.

Komentariši