SKANDAL NA AERODROMU: Stražarka DOBACILA PUTNIKU OVO, pa odmah dobila OTKAZ (Video) – Aktuelne Vijesti

SKANDAL NA AERODROMU: Stražarka DOBACILA PUTNIKU OVO, pa odmah dobila OTKAZ (Video)

Loading..

Radnica na jednom njujorškom aerodromu dobila je otkaz jer je jednom putniku “poklonila” komad papira na kojem je pisalo “ružan si”.

Putnik Nil Strasner (40) prolazio je krajem jula kroz sigurnosnu kontrolu na međunarodnom aerodromu “Greater Rochester” kada mu je stražarka predala komad papira na kojem su bile ispisane pogrdne reči.

Strasner je prvo mislio da je smeđi papirić neko smeće pa ga nije otvorio kada mi ga je dala. Nakon što se već udaljio, viknula je za njim “Nećeš otvoriti papirić?”

Kada je napokon otvorio papirić, video je poruku, stavio je nazad u džep i odleteo za Kansas.

Na nadzornoj kameri jasno se vidi kako se radnica na aerodromu smeje putniku, a čim je Strasner otišao, ponovno cepa parče karton, valjda za svoju sledeću “žrtvu” kojoj će se smejati.

Strasner ne bi ni reagovao da priču nije ispričalo par prijatelja, a oni su mu rekli kako to mora prijaviti jer bi se zlostavljanje moglo nastaviti.

Radnica jedobila otkaz zbog ove grube šale, a mišljenja na društvenim mrežama su podeljena. Jedni smatraju a ova nesalan šala nije trebalo da bude ovako strogo kažnjena, dok  drugi pozdravljaju potez uprave aerodroma da je ostavi bez posla.

Komentariši