Rasulo u kući Živojinovića. Filipova mama drvlje i kamenje po Lepoj Breni (Foto) – AKTUELNE VIJESTI

Rasulo u kući Živojinovića. Filipova mama drvlje i kamenje po Lepoj Breni (Foto)

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su nedavno dobili sina, a svi mediji koji su izvještavali o tome su stvorili sliku da među njima vlada prava bračna idila. Na fotogafijama Aleksandrinog dočeka iz porodilišta svi su bili sretni i nasmijani, uključujući i djetetove čak 3 bake. Ipak, nije sve onako kako se čini na prvi pogled, a među njima očigledno da vladaju neke nesuglasice. Sada se saznalo i gdje je problem nastao.

Filipova majka je doletjela čak iz Amerike kako bi vidjela svog tek rođenog unuka Aleksandra. Čak se i ponudila da ostane i bude podrška Prijovićki što je Filip dočekao sa oduševljenjem. Ipak, samo nekoliko dana poslije počele su se dešavati sitne svađe unutar same kuće.

Svima je poznato da je Lepa Brena udaljena samo nekoliko stotina metara od kuće Filipa i Prijovićke i da je ona od kako se Prijovićka porodila konstantno u njihovoj kući. Zašto to smeta Filipovoj majci, to nikome nije poznato, ali je poznato da je Breni zasmetalo kada je Filipova majka izjavila da ona nije baka Filipovog i Aleksandrinog djeteta.

Image result for filip i boba

Navodno je Filipovoj majci zasmetalo što Brena ne dozvoljava da se zove “baba”, pa je zbog toga nastao glavni problem između njih dvije. Sigurni smo da Prijovićki nije potreban dodatni stres jer je ionako preopterećena kilažom, a dodajmo i to da se u posljednje vrijeme zakačila sa novinarima zbog natpisa da Prijovićka ide plastičnom hirurgu.

Komentariši