Rasta varao Anu Nikolić sa ovom zadrugarkom dok su bili u braku?! Procurili dokazi, afera je trajala nekoliko mjeseci, a nećete vjerovati šta se onda dogodilo – AKTUELNE VIJESTI

Rasta varao Anu Nikolić sa ovom zadrugarkom dok su bili u braku?! Procurili dokazi, afera je trajala nekoliko mjeseci, a nećete vjerovati šta se onda dogodilo

Maja Marinković, aktuelna zadrugarka navodno je imala vezu sa reperom Stefanom Đurićem, poznatijim kao Rasta. To se navodno dešavalo dok je on bio u braku sa pjevačicom Anom Nikolić. Sve je započelo na setu snimanja Rastinog spota, a trajalo je nekoliko mjeseci.

adad

Ona je svojoj najboljoj drugarici, također starleti Staniji Dobrojević nedavno rekla svoju do sada dobro čuvanu tajnu da je bila sa pjevačem čije ime počinje na slovo S, a koji je, prema njenim riječima, tada bio u braku. Tada nije htjela reći ime rekla je samo incijale, no članovi rijalitija pronašli su Rastine i njene fotografije od prije 2 godine dana, kada je bila dio njegovog spota.

sd

Izvor je izjavio da se on Maji oduvijek sviđao te da je tražila način kako da mu se približi od samog početka. Nakon dosta vremena njena se želja ispunila i desiko se to što se desilo.

s

Komentariši