OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI: POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO ACA LUKAS NA KARLEUŠIN ROĐENDAN, A ONDA JOŠ I OBJAVIO SLIKE (FOTO) – Aktuelne Vijesti

OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI: POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO ACA LUKAS NA KARLEUŠIN ROĐENDAN, A ONDA JOŠ I OBJAVIO SLIKE (FOTO)

Loading..

Jelena Karleuša i Aca Lukas uputili su jedno drugom putem Instagrama nekoliko teških riječi.

A sada je bez imalo sumnje, Lukas dodatno razljutio Jelenu najnovijim potezom. Naime, on je ni manje ni više, proveo Karleušin rođendan u društvu njene najveće suparnice Cece. Folk pjevačica na Instagramu je tako podijelila video snimak kako uživa u Tivtu sa pjevačem. Vidno dobrog raspoloženja, neko vrijeme su u kafiću nešto ćaskali, a zatim zajedno otišli u šetnju. Sve vrijeme njih dvoje bili su nasmiješeni, a da li su i Jelenu pomenuli u priči, ostaje nepoznato, zato što je pjevačica na video snimku isključila zvuk.

Podsjećanja radi, Jelena Karleuša svoj 41. rođendan proslavila je u krugu prijatelja, porodice i kolega sa estradne scene i to u jednom beogradskom restoranu gdje je sve prštalo od luksuza.

Njen suprug Duško Tošić također se pojavio na proslavi rođendana, koji je, pišu srbijanski mediji, iznenadio skupocjenim poklonom za rođendan. Ona je naime, na poklon od svog supruga dobila jahtu čija se vrijednost procjenjuje na 800 hiljada eura.

Riječ je o jahti dugoj 26 metara, opremeljnoj sa tri kupatila, četiri kabine i sa kućnim bioskopom.

Duško je na rođendanu i zapjevao svojoj supruzi , što je iznenadilo sve prisutne, a nema sumnje da je oduševio i Jelenu.

Komentariši