Otac joj je uzeo sve što je imala – NEVINOST: Cijeli region je ostao zgrožen zbog ovog slučaja

Sve češće je počinjala da spava kod njega, kao i kod njegove tadašnje djevojke, a kad god ona nije bila tu, ona bi kod njega u sobu ulazila, a nakon toga bi legla na pod, ako je suditi po navodima i po čitavoj priči oko ovog slučaja.

Otac to nije mogao gledati, pa bi legao kraj nje da ona nema košmare i tako ještitio ali je to vremenom preraslo u nešto drugo. Sklupčao bi se pored nje, a vremenom bi se počeli i maziti, malo im je vremena trebalo da jedno drugom iskažu ono što osjećaju, to nije bila samo ljubav te vrste.

Nije prošlo dugo vremena, a oni su se poljubili, kasnije je ta igra prerasla u nešto više. Izgubila je na kraju i nevinost sa svojim biološkim ocem a to je bolesno do bola, a čak je objavila i spovijest.

Image result for djevojka se udala za starca

Umjesto da prekinu sa odnosima, ušli su u vezu a kasnije je to sve i u vjeridbu prešlo. Nadaju se da će se vjenčati uskoro, a svojoj djeci neće reći da su otac i kćer, ne pada im napamet jedino ako ko od njihovih poznanika to nekaže. ali oni sus e trudii da ovaj sluaj ostane u tajnosti dokle god moeže

Kad mu kaže tada, njemu je jasno da joj to treba, a kada tokom odnosa slučajno izleti tata, oni odmah prekidaju odnose jer im bude čudno zbog toga, ne mogu onda da nastave.

Ovakva vrsta ljubavi je posve bolesna i nije čest slučaj.

Komentariši