NAKON SMRTI MUŽA, LEPA LUKIĆ NASLIJEDILA OGROMNO BOGATSTVO: Ali, njegova porodica sada ima SKANDALOZAN zahtjev – AKTUELNE VIJESTI

NAKON SMRTI MUŽA, LEPA LUKIĆ NASLIJEDILA OGROMNO BOGATSTVO: Ali, njegova porodica sada ima SKANDALOZAN zahtjev

Milan Milanović, suprug Lepe Lukić, preminuo je krajem februara. Lepa Lukić i Milan su bili 19 godina u braku ali se Milan nikada nije medijski eksponirao. Između ostalog, jedan od razloga je taj što je Milan živio u Kanadi, a samo se jednom pojavio na koncertu popularne pjevačice.

lepa-lukicig

Ovih dana Lepa Lukić se nosi sa problemima koji su vezani za podjelu imovine koju je Milan ostavio njoj, a radi se zaista o pozamašnoj zaostavštini. Ipak, problem joj prave njegovi rođaci koji od pjevačice traže jedan udio u uspješnoj firmi koju je Milan vodio, kao i dio nekretnina koje je posjedovao.

lepa-lukicig1

Kako navodi izvor blizak pjevačici, Lepa se nalazi u problemu jer je njegovi rođaci svakodnevno zovu. Navodno, njih nigdje nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se odjenom svi sjetili. Kako navodi izvor, pjevačici nije stalo ni do para a ni do firme, ali joj je veoma krivo jer nikoga od tih rođaka nije bilo prije, a sada su se odjednom svi sjetili njenog pokojnog muža.

lepalukicig2

Komentariši