Na pozornici je vodila ljubav s njim, a on je 20 godina mlađi od kolega popularne glumice Mirjane Karanović – bio je i njen dečko – Aktuelne Vijesti

Na pozornici je vodila ljubav s njim, a on je 20 godina mlađi od kolega popularne glumice Mirjane Karanović – bio je i njen dečko

Svi znaju da je poziv za glumu vrlo težak i zahtjevan, a dokaz za to je srpska glumica Mirjana Karamović, koja svoju slavu dostigla u 6 deceniji života. Sada plijeni pažnju svih, no ne samo zbog toga već i zbog svog izgleda.

Svi znaju a je u životu imala dosta uloga u toku svoje karijere. Na nekim njenim ulogama niko nije mogao da ostane ravnodušan, no rijetko ko zna da je njena velika ljubav Ermin Bravo, koji je čak 20 godina mlađi od nje.

Predstavu noževi su njih dvoje radili zajedno, i upravo ta predstava je pred njih stavila jako teške i provokativne glumačke zadatke.

U toj predstavi kako ona kaže njih dvoje su na sceni vodili ljubav, kazala je još kako je zemlja bila na daskama, njih dvoje goli i bez odjeće, nisu imali ni zaštitu od prljavštine, na sceni se dešava velika strast između dvoje ljubavnika. Onda je javno priznala da je to nešto najbolje što joj se deseilo u karijeri.

Komentariši