MUK U “ZVEZDAMA GRANDA”, MARIJA ŠERIFOVIĆ I ĐORĐE DAVID SE POLJUBILI USRED EMISIJE, KAMERE SVE SNIMILE: Kad su završili, MARIJI izraz lica je sve rekao! – AKTUELNE VIJESTI

MUK U “ZVEZDAMA GRANDA”, MARIJA ŠERIFOVIĆ I ĐORĐE DAVID SE POLJUBILI USRED EMISIJE, KAMERE SVE SNIMILE: Kad su završili, MARIJI izraz lica je sve rekao!

Jedna od najboljih i najpoznatijih pjevačica na estradnom nebu Srbije svakako je Marija Šerifović. Ona popularnost nije stekla zbog svog izgleda, niti nekih skandala. Svoj talenat je naslijedila od svoje majke Verice, koja je nedavno vodila borbu sa opakom bolešću, no izliječila se.

Marija je dio žirija u showu “Zvezde Granda”. Naime, “Zvezde Granda” je emisija u kojoj se takmiči mnogo dobrih kandidata, no ta emisija je i puno iznenađenja, a ako suditi po najavi nove emisije “Zvezde Granda”, ova emisija biće puna iznenađenja.

Naime, dogodio se poljubac.  Marija i Đorđe David poljubili su se i to u usta. Naime, Jelena Karleuša je izazvala njih dvoje da se poljube, a oni su to i učinili. Dogodilo se sve jako brzo, a izraz Marijinog lica nakon poljubca rekao je više od hiljadu riječi.

Izgledala je kao da joj nije jasno zašto je to Karleuša tražila od nje i šta je to neobično.

Pogledajte i video snimak:

 

Komentariši