MOMCI SU UMISLILI DA IGRAJU KOLO NAJBOLJE OD SVIH: ONDA JE ULETJELA MLADA SA SVOJIM DJEVOJKAMA I POKAZALA IM KAKO STOJE STVARI (VIDEO) – Aktuelne Vijesti

MOMCI SU UMISLILI DA IGRAJU KOLO NAJBOLJE OD SVIH: ONDA JE ULETJELA MLADA SA SVOJIM DJEVOJKAMA I POKAZALA IM KAKO STOJE STVARI (VIDEO)

Loading..

Kad su u pitanju svadbe, svima je jasno kako su tada mlada i mladoženja u cijeloj priči glavni akteri i da je to njihov dan.

Oni za svoju rodbinu i prijatelje urade štošta kako bi im ugodili, pa se i zabave sa gostima, ali veoma je ružno kada neko pokuša da sa mladenaca skrene pažnju na sebe, pa zasigurno da im neće tako lako ni oprostiti. Ako je riječ o djevojkama koje su željne pozornosti, one to rade tako što se trude da budu bolje odjevene ili ljepše od mlade na taj dan, što je znalo slomiti srce mnogim nevjestama, naročito ukoliko je u pitanju kuma ili pak djeveruša zbog kojih vi padnete u sjenu na svoj najljepši dan.

Međutim, muškarcima je više svejedno pa rijetko kad imamo priliku vidjeti pokušaje natjecanja između njih, ali znaju i oni da se dese.

Priča koju vam u današnjem članku donosimo je neka vrsta nadmetanja, ali sumnjamo da je imala iza toga neke zlobne, skrivene motive kojim se namjeravalo mladencima pokvariti slavlje.

Ali, mlada nije dozvolila ovaj put da joj neko pokvari dan, pa je svima dala do znanja da su žene opasne kad se udruže. Naime, grupa momaka na jednoj svadbi je u jednom trenutku zaigrala i privukli su na sebe radoznale poglede svih prisutnih zato što su očito dobro igrali i bili zabavni. Blago rečeno je da se to nije dopalo mladoj, pa je uletjela na scenu uz podršku svojih prijateljica i svima pokazala da se ne treba sa njom zezati.

Komentariši