Majka ostavila kćerku (3) na rođendanu, monstrum je odveo u šumu, napastvovao i lišio života – Jedan detalj istrage otkrio užasnu istinu – Aktuelne Vijesti

Majka ostavila kćerku (3) na rođendanu, monstrum je odveo u šumu, napastvovao i lišio života – Jedan detalj istrage otkrio užasnu istinu

N ainternetu zaista možemo da pronađemo mnogo tužnih i potresnih ispovijesti jedna takva je i ova. Naime, kažu da je najveća bol kada roditelj izgubi dijete a to je potvrdila i ova majka. Monstrum koji je učinio ovo u zatvoru je već 3 godine i njegova ga porodca posjećuje, no ona svoju kćerkicu nikada više neće moći vidjeti niti zagrliti. Kaže da joj je jako žao što što Vladica Rajković nije dočekao po novom zakonu da mu se sudi i što mu nisu dali doživotnu robiju.

Njeno ime je Danijela Stefanović, majka trogodišnje djevojčice čije je ime bilo Anđelina. Nažalost malena djevojčica je još prije par godina napastvovana  i lišena života u selu Vratarnica kod Zaječara. Monstrum koji je ovo učinio osuđen je na 40 godina zatvora.

Kaže da joj je jako teško ali da njoj i mužu daju snagu dvoje djece koje imaju, no ipak kaže da joj bude najteže kada vidi porodicu čovjeka koji je oduzeo život njenoj malenoj.

Naime, sve je počelo na rođendanu, na tom rođendanu kako ona ističe okupili su se svi i proslavljali rođendan Vladičinoj bratanici. Na toj proslavi bila je i ANđelina, nakon nekog vremena Vladica ju je odveo u šumu napastvovao potom ubio. Pustila sam je na dječiji rođendan kod njih i pronašli su je beživotnu – jedva izgovara majka nesretne djevojčice.

 

Komentariši