Majka ju je ostavila dok je bila beba u napuštenoj kući: Nakon deset godina saznala je nešto šokantno – Aktuelne Vijesti

Majka ju je ostavila dok je bila beba u napuštenoj kući: Nakon deset godina saznala je nešto šokantno

Često smo svjedoci kako se roditelji znaju loše ophoditi prema svojoj djeci, a čak šta više nekada znaju biti i okrutni. Mnogima nikada neće biti jasno kako neki roditelji mogu biti tako okrutni prema svojoj djeci. Danas vam donosimo upravo jednu takvu priču. 

U toj istoj kući su ostavili svoje tek rođeno dijete. Svoju malenu bebu su samo tako ostavili na podu i napustili svoj dom kao da ostavljaju neki obični predmet a ne sopstveno dijete. Igrom slučaja, uplakanu bebu je čuo komšija koji je prolazio pored kuće te je odmah obavijestio policiju. Nažalost, policijski službenici nisu uspjeli da pronađu podatke o djetetovim roditeljima.

 - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Djevojčica se nalazila u veoma lošem stanju te su je odveli u bolnici gdje su joj dali ime Liza. Tokom boravka u bolnici, za malenu bebu je bila zadužena žena po imenu Nika, koja joj je kao njegovateljica donosila igračke, čuvala je, veoma brzo zavoljela te na kraju odlučila i posvojiti. Vremenom je malena Liza izrastala u prelijepu djevojku i postala je veoma poznati foto model. Njeni biološki roditelji su igrom slučaja prepoznali svoju kćerku te su odlučili da stupe u kontakt sa njom. Ipak, Liza ih je odbila jer nikada nije mogla da im oprosti što su je tek tako ostavili samu u napuštenoj kući.

Komentariši