Lepa Lukić cijeli život krila ovu groznu tajnu: “Brat me zlostavljao, dirao me dole, baš sam se preplašila. Nikada nisam imala tako veliko iskustvo”: Plakat ćete k’o malo dijete kada čujete ostale stvari

Popularna srbijanska pjevačica Lepa Lukić, prema mnogima je kraljica narodne muzike. U ova vremena je ona otvorila dušu i ispričala sve detalje iz karijere koja traje već pola stoljeća, a o njima nikada nije govorila.

Moglo se čuti puno lijepih stvari, a kada je spomenula neke privatne stvari, nikome nije bilo ugodno slušati, neki su zaplakali, a bilo je i onih koji su se naljutili poslije.

Izjavila je i ovo:”Apsolutno nikad nisam bila svjesna da ću postati ono što jesam danas i nema mi ništa protiv da bih išla tim putem. Više puta mi je moja pokojna majka, dok smo sjedili sami pili kafu, rekla mi: “Bože moj, lijepi, jesi li sanjala da ćeš to postići, jesi li imala sve to u svom mozgu?”, Kažem: “majko, Nisam ni u snu.”

Nastavila je svoju ispovijest uz sljedeće riječi:”Svi su me branili, moja majka nije, gdje bi žena pjevala i bila na pozornici? Ali morala je slušati svog sina, jedinog muškog poglavara u kući. Nije mi dopustio da pjevam, bio je strogo protiv tih stvari. Mislio je da ću pjevati u nekim buzerima, rupama, pijanci bi me grickali, ja bih počela piti, kockati se “, započela je Lepa svoju priču i nastavila se prisjećati kroz što je prošla s bratom.”

Slikovni rezultat za lepa lukić

Dodala je i kako ju je brat pretukao nekoliko puta, kako bi joj izbio iz glave ideju da nastavi pjevati. Kaže i kako ju je provjeravao kada je u mini suknjama i da joj je dodirivao noge. “Jednom sam vidjela i njegovo spolovilo, i zaista je ogromno. Ne znam kako je njegova tadašnja djevojka to mogla da podnese. Pusti brate, nije bio normalan lik. Bila sam vjerna muškarcima, ne volim varati, ali kad varam, nastavim dalje, tako je i bilo. U Münchenu je bio jedan vrlo bogat čovjek, ali nisam ga voljela. Pokušala sam, ali s moje strane, nije uspjelo jer sam bio iskrena. Htio mi je dati sve. Što god mi München dao, ne bih se u tom trenutku zadržala s njim, pola Njemačke, da se čudim.”

Komentariši