KOLINDA OBUKLA KOŽNU JAKNU I NIKAD KRAĆU LEPRŠAVU HALJINICU: INTERNET SE USTALASAO, JE LI MOGUĆE DA JEDNA PREDJSEDNICA NOSI OVO? – Aktuelne Vijesti

KOLINDA OBUKLA KOŽNU JAKNU I NIKAD KRAĆU LEPRŠAVU HALJINICU: INTERNET SE USTALASAO, JE LI MOGUĆE DA JEDNA PREDJSEDNICA NOSI OVO?

Kolinda Grabar Kitarović je poznata inače po svom specifičnom  stilu odijevanja, a svaka njena kombinacija pažljivo je izabrana i nerijetko u skladu sa vodećim trendovima, a ipak prilagođena položaju koji ima.

Ona je nedavno bila jedna od zvanica u ambasadi SAD-a u Zagrebu, te je bila proslava američkog Dana nezavisnosti, a njeno izdanje za ovu priliku nikog nije ostavilo ravnodušnim.

Naime, riječ je o tematskoj zabavi, fokus zabave bile su 50e godine prošlog vijeka, te je Kolinda riješila odgovoriti na ovaj zadatak i to uspješno. Ona se pojavila u lepršavoj haljinici na tufne, kožnoj jaknici, imala je žutu torbu i crvene cipele.


A kako bi sve to ukrasila odlučila se za mačkaste naočale, koje joj odlično stoje moramo priznati. “Hvala svima koji su došli. Tema su bile pedesete. Zanimljiva zabava sa sjajnom hranom, pićem i muzikom”, napisali su oni uz fotografije na kojima je i hrvatska predsjednica.

Komentariši