HOROR, NAŠA PJEVAČICA NAPADNUTA, POLICIJA HITNO REAGOVALA: Evo šta se dešava! – AKTUELNE VIJESTI

HOROR, NAŠA PJEVAČICA NAPADNUTA, POLICIJA HITNO REAGOVALA: Evo šta se dešava!

Ona je bivša učesnica “Zvezde Granda”, a prije samo 7 dana doživjela nešto jako neugodno. Naime, migrant je pokušao da ju siluje. Taj migrant smješten je u prihvatnom centru u Obrenovcu.

Naime, ona je odlučila javno progovoriti o tome i rekla je kakav je pakao prošla. Isprva, kaže mislila je da ju želi opljačkati, no onda joj je na engleskom jeziku rekao da želi sex nakon čega je vidno uznemirena izašla iz automobila a dečko je pobjegao. Nakon toga nastavila je put, te od straha krenula u sasvim drugom smjeru pa je u povratku ponovo srela tog dečka.

dunjaig1

“Dolazim na ideju da ga snimim telefonom. Uspijem da napravim snimak i krećem dalje. Inače, ulica u kojoj živim je slabo osvjetljena i ovo nije prvi slučaj da se u njoj dešava napad. Ne tako davno napadnuta je naša sugrađanka i novinarka u istoj ulici od strane migranta. Odlučujem da slučaj prijavim policiji. Odlazim u policiju, dajem iskaz, opis tog dečka, kao i snimak. Ono što je mene zaista obradovalo nekako u cijeloj priči jeste kojom brzinom su naši policajci reagovali. Za manje od 10 minuta pronašli su ga i priveli. To je on. Kada sam ga vidjela, to je bio on, naravno, nije htio da odgovori ni na jedno pitanje koje mu je bilo postavljeno od strane policajaca. Međutim, u jednom trenutku je rekao jednom od policajaca: “What?”, i tu sam prepoznala i boju glasa. Nije bilo sumnje da je to bio on – priča Dunja i dodaje da je kroz 2 dana dobila telefonski poziv za sud i prvo ročište održano je 8. maja u sudu u Obrenovcu”, kazala je pjevačica.

Onda je migrant došao u pratnji policije, advokata i prevodioca. Onda su joj počeli postavljati pitanja tako da se ona osjećala krivom, a najgora stvar je ta što su podaci tog dečka bili lažni. Kaže kako su jo skoro svi govorili da ga ne prijavljuje jer od toga nema ništa, no odlučila je ipak uraditi to. Završili su na sudu, a on se branio tako što je rekao da je bio mnogo pijan i da se ničega ne može sjetiti.

dunjaig2

“Ide na kartu neuračunljivosti, pa će biti potrebno i vještačenje. Sud je dao prijedlog, ali on odbija da se sklopi sporazum kojim će biti pušten na uslovno izdržavanje kazne u nekoj drugoj zemlji, uz zabranu ulaska u Srbiju u narednih pet godina”, rekla je pjevačica.

dunjaig

Potom je istakla da želi upozoriti sve žene, djevojke i djevojčice da budu oprezni i da se čuvaju. Potom je dodala da policija jako dobro radi svoj posao, i da niko nikad ne sumnja u njih.

Komentariši