Horor! Istog dana rodila mu se kćerka i poginuo sin: Bio sam najsretniji čovjek, držao sam na rukama četvrto dijete, a poslije samo 4 sata gledao mrtvog jedinca na putu! – AKTUELNE VIJESTI

Horor! Istog dana rodila mu se kćerka i poginuo sin: Bio sam najsretniji čovjek, držao sam na rukama četvrto dijete, a poslije samo 4 sata gledao mrtvog jedinca na putu!

Mladen Sever iz Bjelovara u jednom trenutku je bio najsretniji čovjek jer je u rukama držao svoje četvrto, tek rođeno dijete, a samo nekoliko sati kasnije stajao je na putu pored slupanog auta i gledao u svoga mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Naime, njemu je u strašnoj saobraćajnoj nesreći poginuo sin Stjepan (20). Da nesreća bude još veća, Stjepan je stradao samo kilometar od rodne kuće, kada se motociklom zapucao u kamion koji je prelazio put. Jedan od stanara u ulici u kojoj se desila nesreća ističe kako ga je probudio snažan udarac, a prizor je bio zastrašujući. Ubrzo je istrčao da vidi šta se dešava. Mladić je ležao nepomično na asfaltu a dijelovi motora su se razletjeli svuda po cesti.

Očajni Mladen je jecao u suzama i pitao se šta je skrivio da mu na isti dan u rodnu kuću dođe velika sreća ali i najveća tuga. Stjepanove sestre Klara i Tatjana su bile neutješne kada su shvatile šta se dešava. Mladićeva Majka Mirela je ovu tužnu vijest primila u zagrebačkom porodilištu a ljekari su hitno morali da intervenišu i daju joj sredstva za smirenje.

Skrhani otac ističe kako je Stjepan nedavno kupio motocikl i da se tog dana vraćao od svoje djevojke kako bi ocu pomogao u poslu jer su proizvodili ugalj i ogrjevno drvo. Stjepan je stradao 700 metara od rodne kuće, a sa sestrama i roditeljima nije stigao ni da podijeli radost rođena treće sestre.

Komentariši