(FOTO) PJEVAČICA ŠOKIRALA SVE: Osjećam olakšanje od kada mi je muž mrtav, DOBRO JE DA SE TO DESILO!

Bivša članica grupe Atomic Kitten, pjevačica Keri Katona je izjavila kako osjeća olakšanje. Olakšanje osjeća jer se njen bivši muž Džordž Kej ubio, kao i da misli da je on ostao živ – ona ne bi bila.

Pjevačica je izjavila ovo:”Moja mama je samo čekala poziv od policije da joj jave kako me je ubio, a ja nikad nisam mogla da se opustim osim kad je Džordž bio u zatvoru i sada kad je mrtav.”

Dodala je još i kako je on bio psihički nestabilna osoba koja ju je maltretirala, kao i da joj je drago što se to desilo sada dok je njihova ćerka Dilan mala, jer neće morati da odrasta dok trpi njegova maltretiranja, a istakla je još i kako je cijela njena porodica prošla kroz pakao zbog njega.

screenshot-4

Njih dvoje su se upoznali još 2012. godine. Razveli su se 2015. godine, kada ga je pjevačica optužila kako ju je napao, nakon čega ga je policija privela, a on je dobio zabranu prilaska, a optužnica je odbačena zbog nedostatka dokaza. Zbog toga on nije vidio Dilan skoro godinu dana. U potpunosti su prekinuli kontak 2017. godine kada joj je Džordž rekao kako mu je muka da izigrava dadilju sopstvenoj kćerci. Pored ove, kćerke pjevačica ima još tri kćerke Moli (16), Lili-Su (14) i Hajdi (10), a iz braka sa drugim mužem Markom Kroftom ima sina Maksvela (9).

Komentariši