10 mjeseci je bila u drugom stanju, a beba nije izlazila – kad je doktor pogledal ultrazvuk, nisu mogli vjerovati šta su svojim očima vidjeli – Aktuelne Vijesti

10 mjeseci je bila u drugom stanju, a beba nije izlazila – kad je doktor pogledal ultrazvuk, nisu mogli vjerovati šta su svojim očima vidjeli

Trudnoća itekako može da bude jako teška, te se može iskomplikovati do te mjere da ugrozi život i djeteta i majke. Prije par godina nešto tako se desilo maloljetnoj trudnici.

Naime, majka je imlala samo 16 godina, a cijela ta situacija odigrala se u Mičigenu u Americi. Ta mlada majka je svoju trudnoću cijelu lažirala, i to vjerovali ili ne sa trojkama.

Navodno je kupila lažni stomak, imala je uz to dobro urađene lažne fotografije ultrazvuka. Na kraju se ispostavile da su te fotke bile samo odličan fotošop. Vrijeme je prolazilo, a porod je bio sve bliži, te ja majka budućeg oca očela da sumnja jer njen sin nikada nije mogao ići na pregled sa ženom.

Kada je došlo, odnosno kada je bilo da se porodi ona je slagala i rekla kako je nažalost izgubila bebe, a njena svekrva ju je prijavila policiji koja ju je odmah privela.

Komentariši